نتایج بررسی های شرکت من پاور غول سرویس های کاریابی جهان، بر روی 41 اقتصاد بزرگ جهان نشان می دهد که اهداف استخدامی در 17 کشور از جمله هند، ژاپن و آمریکا، در مقایسه با سه ماه گذشته تقویت شده است. این در حالی است که اهداف استخدام افراد در 8 کشور دیگر تغییری نکرده و در 16 کشور مانند برزیل و آلمان نیز تضعیف شده است. اگرچه اهداف استخدامی در برزیل تضعیف شده اما این کشور درخصوصبه کارگیری نیروی انسانی در صنعت گردشگری به جایگاه ویژه ای دست یافته که در ادامه به آن می پردازیم .
نگاهی به آمار بانک جهانی از درآمد سرانه سالیانه در کشورهای جهان نشان می دهد که درآمد سرانه برزیل برابر با 9 هزار و 390 دلار است. به گزارش «کسب و کار»، برزیل با 8/5 میلیون کیلومتر مربع مساحت، بزرگترین و پرجمعیت ترین کشور در آمریکای جنوبی است. این کشور به جز شیلی و اکوادور با همه کشورهای آمریکای لاتین هم مرز است.
گردشگری و تولید ناخالص داخلیبرآورد هزینه گردشگری داخلی در برزیل به 130 میلیارد دلار در سال گذشته رسید. پژوهشی منتشر شده از انجمن بین المللی گردشگری و توریسم (WTTC) نشان می دهد که طبق پیش بینی ها، صنعت گردشگری برزیل، که در سال 2011، 79 میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی کمک کرده بود، امسال سهم خود را 7/8 درصد افزایش خواهد داد.
به بیان دیگر، برزیل در پیش روی کشورهایی از منطقه، مانند چایل (کشوری در آمریکای جنوبی) و کولوبیا (هر دو با رشد 4/7 درصد) و آرژانتین (با 3/7 درصد) و پرو (با 3/6 درصد) قرار می گیرد و با احتساب درآمدهای بخش هایی که رابطه ای غیرمستقیم با گردشگری دارند سهم صنعت گردشگری برزیل در تولید ناخالص ملی، به 3 برابر افزایش یافته و به حدود 213 میلیارد دلار خواهد رسید، در واقع به 8/6 درصد از کل تولیدات ناخالص ملی خواهد رسید.
[ ]
+ نوشته شده در ساعت 11:49 صبح توسط میرزاعلی